ЗСУ звільнили території на Донеччині, що були окуповані у 2014 році

1237 0
Бійці провели розмінування певних ділянок.
Фото умовне

Фото умовне

ЗСУ звільнили кілька позицій під Красногорівкою, що на Донеччині, які були окупавані росією ще у 2014 році. Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Валерій Шершень.

«Новина запізнилася на тиждень. Тут зрозумілі певні тактичні міркування. Дійсно, під Красногорівкою заволоділи кількома позиціями внаслідок добре підготовленого штурму. Були й імітації дій, підтримка артилерії та важкої техніки. Провели розмінування певних ділянок», — зазначив він.

Читайте також: Нова система ППО в Україні. Що про неї відомо та як вона захищає

За його словами, штурмові підрозділи захисників України несподівано для ворога просунулися вперед. Проте про результати наступу українців говорити ще зарано.

«Це яскравий приклад локального успіху, який набув символічного значення», — наголосив Валерій Шершень.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський заявив, що чим довше Росія триматиме свої війська та найманців на українській землі, тим більше хаосу, болю і проблем для себе ж потім отримає. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!