ЗСУ звільнили ще один населений пункт на Харківщині

1240 0
Завдяки 14-й окремій механізованій бригаді український прапор повернувся в смт Чкаловське.
Скріншот з відео

Скріншот з відео

Збройні Сили України звільнили від окупантів селище міського типу Чкаловське на Харківщині. Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

«Ще один звільнений населений пункт! Завдяки 14-й окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого український прапор повернувся в смт Чкаловське Харківської області. І так буде всюди. Ми виженемо окупантів з кожного українського міста й села. Дякую всім нашим героям», – написав він. 

Президент також поширив відео підняття українського прапора в цьому населеному пункті.

Нагадаємо, що 8 вересня українські підрозділи повністю відвоювали місто Балаклія на Харківщині. Загалом Збройні сили України на Харківському напрямку звільнили понад 20 населених пунктів і вклинилися в оборону противника на глибину до 50 км. Зараз триває «зачистка» у низці населених пунктів.

У пʼятницю, 9 вересня, президент Володимир Зеленський повідомив, що у Харківській області захисники України взяли під контроль понад 30 населених пунктів.

У зведенні Генштабу ввечері 10 вересня повідомлялося, що Збройні Сили України продовжують звільнення населених пунктів у Харківській області та на півдні. Проте з міркувань безпеки українських військовослужбовців офіційну інформацію нададуть згодом.

Антоніна Костик


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!