«Зустріти Різдво на лижах у Львові». Ресторатори кличуть на «гори» без підйомників та комфортні «колиби»

4099 0
А ще cпеціально побудований історичний квартал 17-го сторіччя та ковзанку у самому центрі відпочинкового комплексу.
Фото: Rent.ua

Фото: Rent.ua

На Фесбук-сторінці спільноти «Давайте працювати» з’явився відеоролик, у якому українців закликають «зустріти Різдво на лижах у Львові».

Голос за кадром урочисто оголошує, що «Лижний сезон-2021 у Львові розпочато». Зокрема, відпочивальникам пропонують три гори без підйомників, ідеальні для фрірайду та скітурів, проживання у старовинних комфортабельних колибах, cпеціально побудований історичний квартал 17-го сторіччя та ковзанку у самому центрі відпочинкового комплексу.

А ще – регіональну кухню, різдвяний ярмарок та унікальні традиції – коляди та вертепи.

Закінчується відеоролик кадрами з виступу президента України Володимира Зеленського про Львівщину.

Як зазначив Тvoemisto.tv керівник PR-відділу Холдингу емоцій !FEST Тарас Маселко, цим відеороликом вони хотіли у жартівливий спосіб привернути увагу до того, що варто під час введення додаткових карантинних обмежень враховувати рівні умови для всіх гравців ринку і всіх галузей.

«Якщо говоримо про рішення, яке приймаються про закриття ресторанів, але при тому працюють інші місця, куди люди можуть вільно і просто прийти, то тут не має ніякої логіки. Головна мета локдауну – розірвати ланцюжок захворювання. Але для того треба, щоб всі сиділи вдома, а не лише вибірково», – каже Тарас Маселко.

Нагадаємо, нині Кабмін запровадив в Україні локдаун із 8-го до 24-го січня включно. Під час його дії заборонять роботу кафе, ресторанів, барів (крім доставки і замовлення на виніс), непродовольчих магазинів та ринків, кінотеатрів, розважальних закладів, закладів культури, фітнес-центрів, спортзалів, басейнів, ТРЦ (за виключенням торгівлі продуктами, ліками) та різдвяних ярмарків. Заборонені будуть культурні та інші масові заходи.

Натомість гірськолижним курортам дозволять працювати, як раніше заявляли в уряді, щоб розвантажити мегаполіси.

Львівські ресторатори у листопаді, під час «карантину вихідного дня», записали відеоролик, на якому виступили проти нього. Вони вимагали скасувати рішення або ж краще ввести повноцінний локдаун на кілька тижнів, як це вже зробили Австрія, Словаччина тощо.

«Ви вже залишили нас без штанів, але ми не дамо зробити це з тисячами наших людей», – підсумували ресторатори.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!