Звідки була загроза ракетного удару на Львівщині

2332 0
Львівську область небезпека оминула.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Один раз сирени сповіщали про повітряну тривогу – 23 червня о 02:33. Була загроза удару крилатими ракетами з території Каспійського моря. Львівську область небезпека оминула. Про це повідомив голова Львівської ОВА.

Інші головні події минулої доби на Львівщині:

Меморіальна дошка. На знак пошани й вдячності нашому земляку Ярославу Яніву відкрили меморіальну дошку у його рідному селі – Банюнин. Вчора воїну могло б виповнитися 27 років. 

Притулок. У Моршині відкрили притулок, куди можуть звертатися жінки, які постраждали від домашнього насильства. У закладі облаштували 24 ліжкомісця для жінок, зокрема з дітьми. Тут постраждалим надаватимуть комплексну соціально-психологічну, медичну, первинну юридичну допомогу, а також інформаційні послуги. 

Декомунізація. Упродовж трьох днів на Львівщині демонтували ще 10 памʼятників радянської пропаганди – на території Золочівського, Львівського і Червоноградського районів. Від початку року в області демонтували 80 обʼєктів монументальної пропаганди ворога. Повністю завершити процес декомунізації плануємо до кінця року.

Благодійність. Жителі Буської міської територіальної громади зібрали кошти та придбали квадрокоптер DJI MAVIC 3 FLY MORE COMBO для одного з підрозділів 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. Його уже відправили захисникам. Вартість квадрокоптера разом з пересилкою та комісією – понад 83 тисячі гривень.
 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!