Київ

Звільнений керівник Подільської РДА призначив себе в.о. голови Подільської РДА

1500 0
Раніше стало відомо, що на роботі залишився і звільнений керівник Дніпровської РДА

Новим виконувачем обов'язків голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації (РДА) призначено Сергія Коваленка. Про це свідчать дані на сайті Подільської РДА.

Там вказано, що з 3 липня 2023 року Сергій Коваленко призначений в.о. голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації.

Нагадаємо, звільнений президентом Володимиром Зеленським з посади тимчасового виконувача обов'язків голови Дніпровської райдержадміністрації Києва Павло Бабій залишається у керівництві РДА. Наразі він обіймає посаду заступника очільника адміністрації. 

27 червня від тимчасового виконання обов'язків голів Дніпровської та Подільської РДА звільнено Павла Бабія та Сергія Коваленка відповідно.

Раніше Рада національної безпеки та оборони ухвалила притягти до відповідальності винних у неналежному стані укритів по Україні та в столиці, а всі захисні споруди привести в належний стан.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!