З’явився ще один сервіс онлайн-купівлі квитків на потяги, літаки й автобуси

2387 1
Національний оператор поштового зв’язку Укрпошта пропонує споживачам придбати електронний квиток на поїзд, літак і автобус у відділеннях поштового зв’язку або в онлайн-режимі.
фото: ghall.com.ua, www.gazeta.lviv.ua, tsn.ua, lutsktrans.at.ua, dt.ua

фото: ghall.com.ua, www.gazeta.lviv.ua, tsn.ua, lutsktrans.at.ua, dt.ua

Електронний квиток є повноцінним проїзним документом. Завдяки QR-коду, який містить електронний посадочний документ, в електронній базі даних зберігається вся необхідна інформація про пасажира. Для здійснення посадки на поїзд чи літак пасажирові достатньо показати QR-код або роздрукований електронний квиток та документ, що засвідчує особу.

Читайте також: Укрпошта доставлятиме товари день-у-день. Тарифи

Замовлений через Укрпошту електронний квиток з QR-кодом на поїзд чи літак не вимагає обміну в касах вокзалу і є повноцінним перевізним документом, який надає пасажиру ті ж права, що і його паперовий аналог. Для здійснення посадки в автобус пасажиру необхідно обміняти маршрут-квитанцію на квиток у касі автовокзалу безпосередньо перед відправленням автобуса. Обмін маршрут-квитанції на квиток здійснюється без черг і додаткової оплати. Придбання електронних квитків через Укрпошту актуально для жителів сільської місцевості та невеликих містечок, де немає залізничних і, тим більше, авіакас.

Сервіс у майбутньому підтримуватиме три різні мови: українську, російську або англійську. Однак,  зараз мовний інтерфейс сервісу потребує допрацювання.

Джерело: Finance.ua

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
7 Жовтня, 2015 12:16
Остап Що таке ЖД?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!