Політична реклама

24 лютого у Львові з ювілейним концертом виступить "Тартак"

1290 0
Наступної п`ятниці, 24 лютого, у львівському концертному залі "Химера" український гурт "Тартак" представить новий альбом "Сімка" на концерті до власного 15-річчя. Ціна квитка в попередньому продажі – 70 грн. На вході – 80 грн, - повідомляється на сайті гурту.

На львівському концерті "Тартак" презентуватиме свій сьомий студійний альбом із багатозначною назвою "Сімка". У альбом увійшло 12 пісень, проте деякі з них вже звучали на живих концертах раніше.

"Десь половина із пісень нового альбому – доволі спокійні або й навіть дуже. Ми дуже сподіваємося, що "Сімка", як і всі попередні роботи “Тартака”, знайде своїх палких прихильників і принесе багато позитивних вражень та приємних емоцій тим, хто його слухатиме", – зазначається в релізі гурту, - інформує "Львівський портал".

Цей концерт також стане відкриттям нового концертного майданчику "Химера", котрий працюватиме у переобладнаному приміщенні кінотеатру "Київ" на проспекті Шевченка, 8. Нові декорації, звук та світло будуть з`ємними, тож це не перешкоджатиме кінотеатру працювати за своїм призначенням.

Початок концерту 19:00. Кількість місць обмежена.

Квитки у продажу в українському магазині “Наш Формат” (вул. Братів Рогатинців, 24).

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!