Політична реклама

27 жовтня у Львові виступить гурт Scorpions

1280 0
Всесвітньо відомий рок-гурт Scorpions дадуть у Львові концерт на велотреку СКА. Гурт виступить у Львові 27 жовтня 2012 року із прощальним шоу – Final Sting Tour. Після 45 років існування гурт їздить світом з прощальним турне.

На офіційному сайті гурту концерт Scorpions Львові також внесено у графік. Ціни на квитки коливаються від 200 до 1 990 грн. Перші 100 квитків – по 150 грн.

Директор агентства «Прем’єра», яке організовує концерт Scorpions, Павло Облучков у коментарі ZAXID.NET зазначив, що СКА обрали, оскільки у Львові немає, на жаль, більше жодного залу, який відповідав би 6,5 тисячам глядачів.

На запитання, чи розглядали стадіон «Арена Львів» як можливий майданчик для проведення концерту, він пояснив: «27 жовтня може бути дощ, може бути холодно. Через питання безпеки та погодних умов – і для глядачів, і для виконавців – ми обрали у Львові велотрек».

Також, як інформують організатори концерту, в межах турне Scorpions проїдуть трьома містами України – Львів, Київ, Дніпропетровськ – і представлять видовищне шоу, яке вони готували кілька років.

Перша частина прощального туру StingInTheTail викликала величезний резонанс серед української публіки і ажіотаж у ЗМІ, зазначають організатори, саме тому Scorpions вирішили включити Україну в гастрольний маршрут 2012 року. Друга частина прощального туру отримала назву ТheFinalSting. Програма концерту складається виключно з суперхітів. Заплановано, що кожна пісня супроводжується спеціальним набором піротехнічних засобів, загальна кількість яких досягає 262 установок.

Додамо, востаннє гурт виступав у Києві 2 листопада 2010 року, - повідомляє  ZAXID.NET.

Нагадаємо, 7 квітня у Львові відбудеться концерт проекту Святослава Вакарчука "Брюссель".

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!