500 тисяч віз за рік: із якою метою львів'яни їдуть до Польщі. Статистичні дані

4202 1
У Генеральному Консульстві Республіки Польща у Львові повідомили, скільки віз та відмов вони видали львів'янам упродовж 2016-го року та якою найчастіше є мета поїздки до Польщі.
Фото: olx.ua

Фото: olx.ua

19-го грудня у Генеральному Консульстві Республіки Польща у Львові урочисто видали  500 000-ну візу. Її отримав львів’янин Олександр Поліщук, який працює інженером-механіком у Львівському фізико-математичному інституті.

Згідно з інформацією від Консульства, упродовж 2016-го року у Львові видали понад 500 000 віз, а це становить понад 41% від кількості всіх віз, виданих польськими Консульствами в Україні. Працівники Консульства щоденно опрацьовують понад 2 тисячі пакетів документів.

Читайте також: Польща хоче кардинально змінити правила видачі робочих віз. 10 нововведень

Приблизно половина всіх віз, що видають, – це візи на роботу. З кожним місяцем кількість громадян України, котрі їдуть на роботу у Польщу збільшується. На другому місці знаходяться так званий «закупівельний туризм».

Під час урочистої зустрічі Генеральний консул Республіки Польща у Львові Вєслав Мазур відповів на запитання журналістки Tvoemisto.tv про те, як львів’янам, котрі хочуть поїхати до Польщі на лікування, отримати візу у пришвидшеному режимі.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
21 Грудня, 2016 10:13
Запорожець Чому їдуть - так батрачити ж на ляхів, бо кошерний уряд керує Україною за допомогою ляхів і в інтересах Польщі... Кошерним потрібна Україна без українців, а українці їм потрібні як раби... Бо ж написали нам юдеї судьбу - бути рабами божими, а богом вони призначили юдея, а себе назвали обраними народом... То ж чи батрачити нам на юдо-ляхів?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!