Опалювальний сезон у Львові розпочнеться вчасно

1458 0

   Затримок у підготовці до початку опалювального сезону у Львові немає. Про це «Твоєму місту» повідомили у ЛКП «Львівтеплоенерго» та в ЛКП «Залізничнетеплоенерго».

   «Ми все встигаємо до опалювального сезону. Вже закінчили більшість робіт, до 15 вересня матимемо стовідсоткову готовність всього. Ну, а до шкіл, садочків і закладів медицини ми готові подати тепло хоч зараз», - розповів «Твоєму місту» головний інженер ЛКП «Залізничнетеплоенерго» Віталій Камінський.

   За інформацією ЛМКП «Львівтеплоенерго», в іншій частині міста до зими вже готові  80% об’єктів теплопостачання, які є на балансі комунального підприємства. До початку опалювального сезону, за словами комунальників, також встигають.

  Нагадаємо, за правилами експлуатації теплових установок і мереж (наказ №71 Міністерства палива і енергетики України від 14.02.2007), в Україні "опалювальний період починається, якщо протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря становить +8?С та нижче". 

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!