5 спортивних подій на вихідних у Львові

1982 0
На вихідних 6-7 грудня у Львові знову буде розмаїття спортивних подій. Футбол,гирі, карате та хокей – види спорту на будь-який смак.

Матч чемпіонату України з футболу серед команд прем’єр-ліги «Шахтар» (Донецьк) – «Говерла» (Ужгород) пройде у Львові 6 вересня. Адреса: вул. Стрийська, 199, стадіон «Арена Львів

Також у суботу 6 грудня у Львові проходитиме Всеукраїнський турнір з гирьового спорту,  пам’яті майстра спорту, професора Юрія Резнікова. Урочисте відкриття 6 грудня о 10:00. Адреса: Львів, вул. Клепарівська, 39а, велотрек НСБ ЛВС МОУ

6 грудня у Львові відкриють Чемпіонат України серед школярів з карате WKF “LVIV OPEN 2014”. Участь у чемпіонаті візьмуть близько 350 юних спортсменів-каратистів, які представлятимуть більшість регіонів України.

Місце проведення заходу – велотрек навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України (Львів, вул. Клепарівська, 39а). Початок 12.00.

Всеукраїнський турнір з карате «Lviv Open» також стартує у Львові 6 грудня. Початок змагань орієнтовно о 10.00 год. Адреса: Львів, вул.Щирецька, 36, СК «Грація»

На Львівщині з 6-12 грудня проходитиме календарна гра чемпіонату Польщі з хокею за участі юнацьких команд ХК «Галицькі Леви» (Львів) – КТН КМ «Криниця» (м.Криниця-Здруй). Також заплановані показові виступи юних фігуристів з нагоди 5-ти річчя відкриття Льодової Арени у Новояворівську. Початок 6 грудня о 15:00. Адреса: Львівська обл., м. Новояворівськ. 

Фото: lfit.com.ua, ironpost, vk.com, cit.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!