9-річна дівчинка випала з вікна дев’ятого поверху у Львові

44180 0
Попередньо правоохоронці встановили, що дитина перебувала вдома сама.
фото: dzerkalo.media

фото: dzerkalo.media

У Львові з вікна багатоповерхового будинку на пр. Червоної Калини випала 9-річна дівчинка. Інформацію про це у коментарі Tvoemisto.tv підтвердила речниця поліції Львівської області Світлана Добровольська.

За повідомленням пресслужби, вчора, 16 вересня, о 18:10 у Сихівський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що на пр. Червоної Калини у Львові з вікна випала дитина. Незважаючи на зусилля медиків, вона померла дорогою до лікарні.

На місце виїжджала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції. Попередньо правоохоронці встановили, що дитина перебувала вдома сама.

За фактом слідчі Сихівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 166 (Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк від двох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Поліцейські встановлюють всі обставини події. Досудове розслідування триває. Окрім цього, правоохоронці закликають не залишати малолітніх дітей без нагляду навіть на короткий час.

Нагадаємо, у Львові на початку серпня з вікна випала 1,5-річна дитина. Станом на серпень 2020 року на Львівщині шестеро дітей випали з вікон від початку року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!