Новини
Сторінка:172117221723172417251726
  • Цього тижня у Львові законсервують фонтан перед Оперним театром Цього тижня у Львові законсервують фонтан перед Оперним театром До кінця тижня у Львові законсервують фонтан біля Оперного театру. Про це 7 листопада повідомила голова Галицького району міста Ірина Маруняк.
  • Конкурс «Найстильніший гість Lviv Fashion Week» продовжено до 14 листопада
Конкурс «Найстильніший гість Lviv Fashion Week» продовжено до 14 листопада Конкурс на визначення найстильнішого гостя Lviv Fashion Week весна/літо 2012 продовжено до 17.00 14 листопада. Дату оголошення переможця перенесено через ймовірні накручування голосів, які не дозволяють справедливо встановити найстильнішого гостя.
  • У новому терміналі львівського аеропорту вже змонтували ліфти  У новому терміналі львівського аеропорту вже змонтували ліфти У приміщеннях нового терміналу Міжнародного аеропорту «Львів» закінчують внутрішньо-оздоблювальні роботи. Про це повідомляє Інформаційний центр «Україна-2012» з посиланням на Нацагентство Євро (Укрєвроінфрапроект).
  • Завтра частина львів`ян буде без води (оновлено) Завтра частина львів`ян буде без води (оновлено) Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, через підключення водогону на вул. Пасічній та Бортнянського у Львові завтра, 8 листопада, частково не буде води в Личаківському та Залізничному районах.
  • До матчу Україна-Австрія львівський стадіон повністю дороблять, - Колесніков
До матчу Україна-Австрія львівський стадіон повністю дороблять, - Колесніков Найближчим часом на нещодавно відкритому євростадіоні у Львові буде усунуто всi недопрацювання. «Арена Львів» буде повністю готова прийняти перший футбольний матч між збiрними України та Австрiї. Про це заявив Віце-прем’єр-міністр – Міністр інфраструктури України Борис Колесніков.
  •  З 1 січня маршрутки у Львові їздитимуть за новими маршрутами та з новими номерами З 1 січня маршрутки у Львові їздитимуть за новими маршрутами та з новими номерами З першого січня наступного року у Львові змінюється система руху громадського транспорту – будуть нові маршрути та нова нумерація. Іншим буде і розташування кінцевих зупинок. Окрім того міська влада планує підвищити ціну за проїзд у громадському транспорті та за парковку в центрі міста, до квітня 2012 року впровадити електронні квитки, а до 2017 року - повністю оновити автобусний парк у місті.
  • У Львові найдешевші квартири на Сихові, найдорожчі - в центрі У Львові найдешевші квартири на Сихові, найдорожчі - в центрі З першого по сьоме листопада 2011 середня ціна продажу 1-3 кімнатних квартир на вторинному ринку у Львові знизилася на 0,07% ($ 1) до $ 1 423 за кв.м, - повідомляє компанія SV-Development. Найдешевшим залишався Сихівський район, із середнім показником $ 1 167/кв.м., а найдорожчим Галицький район, де середня ціна продажу склала $ 1 767/кв.м.
  • Влада хоче посилити вимоги до споживчого кредитування Влада хоче посилити вимоги до споживчого кредитування Взяти споживчий кредит (купівля меблів, побутової техніки) скоро стане складніше: Кабмін звернувся до Нацбанку з пропозицією посилити вимоги до позичальників з урахуванням їхньої платоспроможності. Як саме - Нацбанк не уточнює, - пише "Сегодня".
  • У наступному році Кабмін виділить 350 млн грн на цифрове телебачення
У наступному році Кабмін виділить 350 млн грн на цифрове телебачення У проекті Державного бюджету України на 2012 рік передбачено виділення понад 350-ти мільйонів гривень на створення в країні цифрового телебачення. Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров, виступаючи в суботу на святкуванні з нагоди 60-річчя українського телебачення.
  • Цього місяця у Львові відкриють візовий пункт Польщі Цього місяця у Львові відкриють візовий пункт Польщі У Львові 18 листопада відкриють Пункт прийому візових анкет. Пункт працюватиме за адресою: вул. Садова, 2A. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Власникам джипів та нових іномарок треба чимшвидше «перевзути» свої авто Власникам джипів та нових іномарок треба чимшвидше «перевзути» свої авто Водії повинні чимшвидше «перевзути» свої авто на зимову резину. Особливо варто поспішити власникам джипів та нових іномарок, оскільки шини до таких автомобілів часто мають нетипові розміри і, якщо їх розкуплять, машина може залишитись без зимового «взуття». Таку думку у коментарі для медіа-порталу «Твоє місто» висловив керівник шинного центру Назар Горачек.
  • Купити авто у кредит стає важче Купити авто у кредит стає важче На ринку автомобільного кредитування за місяць відбулися значні зміни. Так, сегмент кредитування нових автомобілів покинули відразу два гравця з числа 50-ти банків-лідерів по активах: кредити перестали видавати VAB Банк і Правекс-Банк, - пише Автоцентр.
  • Вулицю Личаківську планують відкрити до кінця тижня Вулицю Личаківську планують відкрити до кінця тижня На вулиці Личаківській до кінця тижня планують закінчити усі роботи, а в суботу влаштовуватимуть контактну мережу. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Вода у Франківському районі буде о 18.00 Вода у Франківському районі буде о 18.00 На вулиці Сахарова сталася аварія на магістральному водогоні. Через це припинено водопостачання у Франківський район міста, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Верховна Рада зменшила обов`язкову частку українcького продукту в ефірі Верховна Рада зменшила обов`язкову частку українcького продукту в ефірі 3 листопада Верховна Рада ухвалила закон, що передбачає скасування квот на українську музику в ефірі та зменшення квот на національний аудіовізуальний продукт з 50% до 25%. 238 народних депутатів підтримали законопроект у другому читанні і в цілому, хоча Головне юридичне управління парламенту рекомендувало відправити його на повторне друге читання, оскільки він потребує суттєво доопрацювання.
  • Українці зможуть безмитно ввозити товари на суму до 1 тис. євро Українці зможуть безмитно ввозити товари на суму до 1 тис. євро Верховна Рада збільшила максимальну сумарну вартість товарів, що не оподатковуються і ввозяться в ручній поклажі або у багажі один раз на 10 днів, з 200 євро до 1 тис. євро.
  • Завтра у Львові стартує ярмарок товаровиробників Харкова Завтра у Львові стартує ярмарок товаровиробників Харкова З 4 до 17 листопада у Львові відбуватиметься ярмарок товаровиробників Харкова, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Наступного сезону наречені можуть сміливо вдягати чорні весільні сукні, - О. Муха Наступного сезону наречені можуть сміливо вдягати чорні весільні сукні, - О. Муха Своїм показом вечірніх та весільних суконь «закрила» Lviv Fashion Week весна/літо 2012 українська дизайнер Оксана Муха. Порадами для майбутніх наречених та випускниць стосовно кольору урочистих суконь модельєр поділилась із медіа-порталом «Твоє місто» під час онлайн-трансляції Львівського тижня моди.
  • Квитки на перший матч "Львів-Арени" коштуватимуть від 20 грн Квитки на перший матч "Львів-Арени" коштуватимуть від 20 грн Найдешевші квитки на товариський матч з футболу між національними збірними України та Австрії продаватимуть по 20 гривень. Про це 3 листопада на сесії Львівської міської ради заявив міський голова Андрій Садовий.
  • Близько 8% американських компаній звільняють своїх співробітників через соцмережі Близько 8% американських компаній звільняють своїх співробітників через соцмережі Соціальні мережі, такі як Facebook, Twitter, Myspace, де люди обмінюються фотографіями, улюбленими піснями і знаходять колишніх однокласників, нараховують мільйони користувачів. Однак інколи особисті дані допомагають шахраям обікрасти вас або ж дають підстави для вашого звільнення. Що не варто писати у соцмережах - далі.
  • Спеціальні сайти допомагають порівнювати ціни різних інтернет-магазинів Спеціальні сайти допомагають порівнювати ціни різних інтернет-магазинів Блукати сайтами у пошуках потрібної речі за потрібною ціною так само недоцільно і виснажливо, як і хаотично ходити звичайними магазинами. Тому скористайтеся сайтами порівняння цін. Як вигідніше здійснювати закупи онлайн, - читайте далі.
  • Голда Виноградська: «У Львові жінки носять дуже багато прикрас, які відволікають увагу» Голда Виноградська: «У Львові жінки носять дуже багато прикрас, які відволікають увагу» «У Львові жінки носять дуже багато прикрас і камінців, які відволікають увагу від їхнього образу». Такою думкою із медіа-порталом «Твоє місто» під час онлайн-трансляції Lviv Fashion Week весна/літо 2012 поділилась українська дизайнерка львівського походження GOLDA, або ж - Голда Виноградська.
  • ДАІ скоротила перелік платних послуг
ДАІ скоротила перелік платних послуг Кабінет Міністрів України опублікував повний перелік послуг, за які споживачі будуть платити, при отриманні послуг та документів від МВС. Про це йдеться в постанові Кабміну від 26 жовтня.
  • Молодим вченим надаватимуть пільгові кредити на придбання житла Молодим вченим надаватимуть пільгові кредити на придбання житла Кабінет Міністрів України затвердив План заходів із залучення молодих учених до роботи в наукових установах та вищихнавчальних закладах. Відповідне розпорядження схвалено на засіданні Уряду 31 жовтня цього року.
  • Уряд планує зменшити податок для IТ-компаній Уряд планує зменшити податок для IТ-компаній Кабінет Міністрів України розробив законопроект, який передбачає встановлення 5%-ної ставки податку на прибуток для IТ-компаній.
  • Завтра частина львів`ян не матиме води: підключатимуть водогін Завтра частина львів`ян не матиме води: підключатимуть водогін У четвер, 3 листопада, через реконструкцію дороги на вул. Мельника у Львові буде призупинене водопостачання на 9 вулицях. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Білорусь призупинила продаж квитків на українські потяги Білорусь призупинила продаж квитків на українські потяги Білоруська залізниця тимчасово призупинила попередній продаж квитків на пасажирські потяги сполученням Білорусі з Україною з 3 грудня через відновлення Верховною Радою переходу на зимовий час в Україні. Про це йдеться в повідомленні прес-служби БЗ
  • Замість скасованих потягів українцям пропонують альтернативні маршрути Замість скасованих потягів українцям пропонують альтернативні маршрути Державна адміністрація залізничного транспорту України обіцяє не допустити проблем із залізничним сполученням у зв’язку зі скасуванням непопулярних потягів. Як повідомляє прес-служба «Укрзалізниці» з посиланням на директора Володимира Козака, розклад буде відкориговано шляхом заміни маршрутів з невеликою кількістю пасажирів і зміни періодичності курсування потягів.
  • «Арена Львів» працюватиме в цілодобовому режимі, - Садовий «Арена Львів» працюватиме в цілодобовому режимі, - Садовий На питання, яким чином будуть експлуатувати «Арену Львів» після ЄВРО-2012, міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що на стадіоні можна буде проводити різні концерти та фестивалі. «Арена Львів поступово вийде на режим, коли працюватиме в цілодобовому режимі»,– заявив міський голова.
  • Українські батьки зможуть слідкувати за своїми дітьми з мобільного Українські батьки зможуть слідкувати за своїми дітьми з мобільного МТС випускає Android-додаток для нагляду за дитиною. Додаток «МТС Дитина під наглядом» дозволяє визначити місце, де зараз перебуває дитина та навіть переглядати історії запитів.
  • В Україні з В Україні з'явиться ще одна мережа фастфудів На український ринок виходить мережа ресторанів швидкого харчування KFC (Kentucky Fried Chicken). Як повідомляється, в 2012 році компанія планує відкрити перший заклад в Україні. Середня вартість чека в закладах мережі становитиме близько 50 гривень.
  • Від сьогодні в Україні судитись стане дорожче Від сьогодні в Україні судитись стане дорожче З 1 листопада набуває чинності закон "Про судовий збір", який скасовує державне мито, але вводить судовий збір. Як пише "Комсомольська правда в Україні", ставки збору виявилися вищими, ніж були мита.
  • Газовані напої роблять дітей агресивними Газовані напої роблять дітей агресивними Непомірне споживання газованих напоїв може бути причиною жорстокості підлітків, як показали результати нового аналізу. Молоді люди, які прийняли участь у дослідженні, поводилися більш жорстоко стосовно навколишніх і могли носити з собою ніж або пістолет, коли випивали більше п'яти банок недієтичних газованих напоїв на день, пише журнал ИМХО.
  • В Україні зникнуть залізничні рейси часів СРСР В Україні зникнуть залізничні рейси часів СРСР З кінця жовтня Укрзалізниця почне скасовувати збиткові поїзні рейси і зменшувати частоту їх руху. До середини листопада буде скасовано 23 пари поїздів, скорочено частоту руху 13 пар і скасовані причіпні вагони в 55 поїздах. Про це інформує тижневик «Коментарі».
  • Нічні маршрутки на вихідні у Львові залишають, але тільки на 23.00 та 24.00 Нічні маршрутки на вихідні у Львові залишають, але тільки на 23.00 та 24.00 Львівська міська рада вносить зміни у графік нічних рейсів. Зокрема вже з вихідних 11-13 листопада у Львові їздитимуть не 3 маршрутки у трьох напрямках, а 2. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.
  • В Україні через дефіцит подорожчала автомобільна гума В Україні через дефіцит подорожчала автомобільна гума Цього року до черг на шиномонтажних станціях додалися дефіцит покришок та їхнє різке подорожчання. Про це повідомляє FINANCE.UA.
  • Із затримкою у тиждень у Львові відкрили Зелену, а також - Кульпарківську (оновлено) Із затримкою у тиждень у Львові відкрили Зелену, а також - Кульпарківську (оновлено) Вулицю Зелену на ділянці від вул.Сихівської до кільця вул. Пасічна-Луганська відкрили для руху транспорту. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • В Україні стартував продаж британського авто Morris Garages В Україні стартував продаж британського авто Morris Garages Легендарний бренд виходить на український авторинок. Продаж британського Morris Garages стартував в Україні. Бренд представлений комфортним та безпечним седаном MG 550. Модель має бензиновий двигун, об'ємом 1,8 літрів та п'ятиступеневу механічну або автоматичну трансмісію. В Україні нову іномарку представляє Група компаній "АІС".
  • Фестиваль "Молодість" назвав найкращі фільми року Фестиваль "Молодість" назвав найкращі фільми року 30 жовтня відбулась урочиста церемонія 41-ого Міжнародного кінофестивалю «Молодість». Гран-прі і 10 тисяч доларів отримав фільм "Дихання" австрійського режисера Карла Марковіца.
  • В останній день LFW виграй участь у телепрограмі про моду В останній день LFW виграй участь у телепрограмі про моду Медіа-портал "Твоє місто" оголошує конкурс: сфотографуйся сьогодні, в останній день Lviv Fashion Week, на тлі банера "Твоє місто" та стань учасником телепрограми про моду.
  • Lviv Fashion Week транслюватимуть online Lviv Fashion Week транслюватимуть online Сьогодні другий день Lviv Fashion Week весна/літо 2012. Онлайн-трансляцію можна буде переглянути з 18.00 на 22.00 на медіа-порталі "Твоє місто". У перервах, так само, як і вчора, дивіться відповіді дизайнерів та гостей тижня моди на запитання, які цікавлять саме Вас.
  • Незабаром на "Твоє місто" розпочнеться онлайн-трансляція Lviv Fashion Week Незабаром на "Твоє місто" розпочнеться онлайн-трансляція Lviv Fashion Week Сьогодні о 18.00 у Львові заплановано відкриття VIII Lviv Fashion Week весна/літо 2012. Онлайн-трансляцію показів, а також ексклюзивні інтерв`ю дизайнерів та враження гостей Львівського тижня моди дивіться на медіа-порталі "Твоє місто" та на порталі MyRelax.com.ua
  • Відкриття "Львів-Арени" транслюватимуть із 4-годинною затримкою Відкриття "Львів-Арени" транслюватимуть із 4-годинною затримкою У суботу, 29 жовтня, телеканал «Україна» покаже церемонію відкриття стадіону «Арена Львів». Телевізійну трансляцію здійснюватиме компанія Profit Production.
  • З листопада у Львові працюватиме спеціалізована виставка про дім З листопада у Львові працюватиме спеціалізована виставка про дім У листопаді 2011 року в Центрі міської історії Центрально-Східної Європи відкривається нова спеціалізована виставка "Дім: Століття змін", що досліджує історію житла, зокрема його культурні та соціальні аспекти, а також політичні й ідеологічні контексти, протягом всього ХХ століття. Відкриття виставки відбудеться 3 листопада і триватиме вона до травня 2012 року. Про це повідомляють організатори виставки.
  • SIM-картки не продаватимуть за паспортами — НКРЗ SIM-картки не продаватимуть за паспортами — НКРЗ Нові абоненти мобільного зв`язку не будуть зобов`язані пред`являти паспорт при купівлі SIM-карток. Про це заявив голова Національної комісії з питань регулювання зв`язку (НКРЗ) Петро Яцук, передає кореспондент РБК-Україна.
  • На львівській євроарені провели генеральну репетицію. Відео На львівській євроарені провели генеральну репетицію. Відео Завтра, 29 жовтня, відбудеться відкриття стадіону до Євро-2012 «Арена Львів». Сьогодні його інспектувати до Львова приїхав Президент України Віктор Янукович, а напередодні, 27 жовтня, на стадіоні було проведено генеральну репетицію відкриття стадіону за участі представників ДЮСШ, обласних федерацій з видів спорту, університету фізичної культури, акторів театру "Воскресіння".
  • Під час відкриття "Львів-Арени" на стадіоні чергуватимуть лікарі Під час відкриття "Львів-Арени" на стадіоні чергуватимуть лікарі Під час свята відкриття стадіону до Євро-2012 у Львові поблизу арени чергуватимуть 5 бригад швидкої медичної допомоги. Про це повідомляє головний лікар Львівської станції швидкої медичної допомоги Наталія Поважук.
  • 30 жовтня переходимо на «зимовий час»: стрілки на одну годину назад 30 жовтня переходимо на «зимовий час»: стрілки на одну годину назад 30 жовтня о 4.00 за київським часом в Україні відміняється дія “літнього часу” переведенням годинникової стрілки на одну годину назад. Про це нагадує Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики.
  • Сьогодні до 18.00 триватиме розіграш квитків на відкриття "Арени-Львів" Сьогодні до 18.00 триватиме розіграш квитків на відкриття "Арени-Львів" Офіційний сайт Приймаючого міста Львова www.uefaeuro2012.lviv.ua влаштовує розіграш двох квитків на церемонію відкриття головної львівської арени, де наступного року відбуватимуться матчі континентальної першості – чемпіонату Європи з футболу.
  • Українцям придумали новий тариф - за переробку сміття Українцям придумали новий тариф - за переробку сміття В Україні планується запровадити новий тариф для населення - за переробку сміття. Про це, відповідаючи на запитання кореспондента «Коментарів», на прес-конференції повідомив голова Держагенства з інвестицій та нацпроектів Владислав Каськів.
  • Сьогодні та завтра частина Львова буде без гарячої води та опалення Сьогодні та завтра частина Львова буде без гарячої води та опалення Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», сьогодні та завтра, 27 та 28 жовтня, ремонтні бригади підприємства проводять перевірку новозбудованої магістральної теплової мережі на вул. Сосюри. Через це без гарячої води та опалення впродовж двох днів з 9.00 до 16.00 залишиться частина Львова.
  • Частину вулиці Зелена у Львові досі не відкрили: її ще не заасфальтували Частину вулиці Зелена у Львові досі не відкрили: її ще не заасфальтували Сьогодні, 27 жовтня, у день, коли вул. Зелену планували відкрити для руху транспорту, ремонтні роботи на ній ще тривають. Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради із посиланням на управління капітального будівництва, сьогодні вул.Зелену асфальтують (на ділянці від вул.Сихівської до кільця з вул. Пасічна-Луганська)
  • Як повернути неякісний товар у магазин? Як повернути неякісний товар у магазин? Як повернути зламаний товар у магазин, якщо з моменту покупки вже пройшло 14 днів? На це питання відповів Євген Діжа, партнер Юридичної компанії «Інком ЮРЕК».
  • Проїзд у потягах подорожчає на 50% Проїзд у потягах подорожчає на 50% Після реорганізації "Укрзалізниці" в акціонерне товариство ціна на залізничні квитки може підскочити в півтора рази. Про це сказав старший аналітик компанії "Тройка Діалог" Іван Харчук.
  • Додаткова година сну знижує ризик інфаркту, - вчені Додаткова година сну знижує ризик інфаркту, - вчені Британські вчені довели, що додаткова година сну на третину знижує ризик серцевих захворювань, - повідомляє портал Likar.info.
  • Через ремонт мережі сьогодні без тепла Наукова Через ремонт мережі сьогодні без тепла Наукова Сьогодні, 27 жовтня, через ремонт магістральної теплової мережі на початку вул. Наукової припинене теплопостачання у деякі будинки.
  • Через два тижні у Львові не буде літніх майданчиків Через два тижні у Львові не буде літніх майданчиків У Львові розпочався процес демонтажу літніх майданчиків. До 1 листопада усі такі об`єкти не повинні функціонувати, - повідомляє прес-служба ЛМР.
  • Вулицю Городоцьку у Львові відкриють для проїзду 15 листопада Вулицю Городоцьку у Львові відкриють для проїзду 15 листопада За повідомленнями прес-служби ЛМР, сьогодні під час виїзду на вул Городоцьку міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що закінчити ремонті роботи на вулиці Городоцькій планують 15 листопада.
  • 15 листопада на "Арені Львів" відбудеться перший футбольний матч Україна - Австрія 15 листопада на "Арені Львів" відбудеться перший футбольний матч Україна - Австрія Перший матч на новому стадіоні до Євро-2012 у Львові буде зіграно 15 листопада. На львівській арені збірна України зустрінеться в товариському матчі зі збірною Австрії. Про це Гал-інфо повідомив голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк.
  • Українців можуть залишити без іномарок Українців можуть залишити без іномарок Запуск держпрограми розвитку легкового автомобілебудування в Україні негативно позначиться на бізнесі імпортерів авто. Якщо це станеться, багатьом доведеться замислитись над тим, чи варто зберігати свій бізнес в Україні. Про це говорить гендиректор ДП "АВТО Інтернешнл" (імпортер Mazda, Suzuki) Олена Дуніна, - пише Комерсант-Україна.
Сторінка:172117221723172417251726
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!