Політична реклама

«АероСвіт» припинив польоти в Україні

923 0
Авіакомпанія «АероСвіт» призупинила власне оперування на середньомагістральних і регіональних повітряних лініях.

Про це сказано в повідомленні прес-служби компанії, інформує «Тиждень»

Відповідно до програми реструктуризації діяльності компанії, «АероСвіт» зосередиться на обслуговуванні чинної далекомагістральної мережі польотів. Авіаперевізник уже почав продаж авіаквитків на рейси «Київ-Нью-Йорк-Київ» на період з початку квітня.

Компанія повідомляє, що до початку літнього сезону буде виконувати окремі рейси в Нью-Йорк, Пекін і Банкок з урахуванням завантаження й необхідності вивезення пасажирів. Компанія поетапно повертає лізингодавцям середньомагістральні літаки Boeing-737 і проводить підготовку свого далекомагістрального флоту.

Іде підготовка до інтенсивної експлуатації літаків у літній період, обновляється інтер'єр, переконфігуруються салони й завершуються планові роботи з їх техобслуговування.

На сьогодні до складу далекомагістрального флоту входять 7 літаків Boeing-767.

Нагадаємо, 29 грудня 2012 року Господарський суд Київської області почав банкрутство «АероСвіту» на підставі заяви самої компанії. Після цього низка аеропортів відмовилася від обслуговування авіакомпанії, а система взаєморозрахунків Міжнародної асоціації повітряного транспорту (IATA) припинила обслуговування «АероСвіту». У підсумку авіакомпанія відмовилася від більшості своїх рейсів. 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!