Без снігу і з сонцем. Прогноз погоди у Львові на тиждень

1703 0
Удень температура повітря у Львові буде вище нуля.
Фото: zaxid.net

Фото: zaxid.net

Цього тижня у Львові і надалі не буде снігу. Про це свідчать дані сайту Синоптик.

У понеділок, 13 січня, температура повітря у Львові коливатиметься від 1 до 5 градусів тепла. Опадів не передбачається, але небо буде затягнуте хмарами.

У вівторок, 14 січня, уночі у Львові буде 0 градусів, а вдень – до 5 тепла. Опадів не буде, а зранку небо буде ясним, але не довго – потім його вкриють хмари.

У середу, 15 січня, температура повітря підніметься від 1 градусу морозу вночі до 6 тепла удень. День та вечір будуть ясними після похмурого ранку. Опадів не передбачається.

Читайте також: Якою буде погода у січні у західних областях та в Карпатах

У четвер, 16 січня, стовпчики термометрів у Львові піднімуться від 1 градусу морозу до 5 тепла. Увесь день небо буде ясним.

У п'ятницю, 17 січня, погода у Львові буде такою ж, як напередодні, лише під вечір небо вкриють хмари.

У суботу, 18 січня, у Львові похолоднішає на пару градусів. Температура повітря становитиме від 2 морозу до 3 тепла. Без опадів, але хмарно.

У неділю, коли львів'яни відзначатимуть свято Хрещення, стовпчики термометрів показуватимуть від 2 морозу до нуля градусів. Увесь день буде хмарно, але без опадів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!