Біля Львова у пансіонаті сталася пожежа. Є загибла

4408 0
Пожежа виникла у будівлі пансіонату в селі Холодновідка.
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

У ніч проти 29 травня неподалік Львова сталася пожежа у пансіонаті для літніх людей. Унаслідок загорання загинули жінку, ще одну госпіталізували до лікарні. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС.

Пожежа виникла в дерев’яній альтанці, що була вбудованою частиною трьохповерхової цегляної будівлі пансіонату, близько 02:32 в селі Холодновідка Львівського району. На момент пожежі в будівлі перебували 28 літніх людей та 2 особи персоналу закладу.

Рятувальники винесли на свіже повітря 27 людей та передали медикам для огляду.  84-річну жінку госпіталізували в стані середньої важкості в 8-у міську клінічну лікарню Львова. Також на місці пожежі виявлено тіло 73-річної жінки. Загибла була мешканка пансіонату.

О 03:27 пожежу локалізовано та о 03:41 ліквідовано в складі 5-ти ланок газодимозахисної служби. Вогнем знищено дерев`яну альтанку та кухонне обладнання в приміщенні їдальні пансіонату на площі 120 м кв. Пошкоджено сусідню альтанку на площі 6 м кв. До ліквідації займання залучили 27 чоловік особового складу та 4 одиниці спецтехніки. Причини та обставини події встановлюють правоохоронці.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!