Політична реклама

Біля залізничного вокзалу у Львові заборонили стоянку

2938 0
На площі Двірцевій у Львові (біля залізничного вокзалу) заборонено паркувати приватні авто.

 

«Ми разом із працівниками ЛКП «Львівавтодор», Львівської залізниці, транспортної інспекції та державтоінспекції проводимо комплекс заходів, спрямованих на покращення і організацію руху на площі Двірцевій. У цій схемі організації руху, яку ми зараз пропонуємо до застосування, пріоритетом для себе бачимо громадський транспорт. Тобто, приватним автомобілям паркування на площі заборонено. Паркування водії можуть здійснювати лише на парковці, яка обладнана Львівською залізницею, має зчитувальні пристрої на в’їзді та на виїзді. Тобто, зчитуються номерні знаки авто і, відповідно, фіксується час паркування авто.

Стоянка платна – 3 грн. за годину. Для автобусів -12 грн.

Приватним автомобілям заборонена стоянка та парковка, висадку пасажирів на площі Двірцевій здійснювати можна.

Всі міжміські та приміські автобуси, що паркуються не на території автостанції №8, а на площі, фактично порушують схему руху», - розповів заступник начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Андрій Білоус.

Платформа для посадки в таксі знаходиться справа від будівлі Головного вокзалу. Вона також відгороджена бетонними відбійниками. Також тут облаштована стоянка для таксистів.

«Сьогодні встановлено знаки для чотирьох міських маршрутів, - №10, №16, №31, №32, - для орієнтування пасажирів та комфортної посадки. Також бетонними відбійниками огороджена смуга висадки біля центральної споруди Головного залізничного вокзалу, де всі чотири маршрути міських здійснюють висадку пасажирів безпосередньо біля вокзалу. Пасажирам зручно, тому що вони виходять безпосередньо на бордюрний камінь.

Нарешті через стільки років ми домоглись до того, щоб переміг громадський транспорт, пасажир, а не водій авто», - розповів Андрій Білоус.

Щоб краще інформувати водіїв про ці зміни, на центральному роздільному пішохідному переході встановлено спеціальну інформаційну таблицю для водіїв та нові дорожні знаки.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!