Політична реклама

Бійцям батальйону «Львів» обіцяють зарплату від 4000 гривень

1029 1
Батальйон спеціального призначення «Львів» ще не сформований і всі охочі, пройшовши відповідні процедури, можуть потрапити до його лав. Про це розповів головний міліціонер Львівщини Дмитро Загарія. За його словами, бійці отримають зарплату від 4 тисяч гривень.

«Батальйон «Львів» був сформований місяць тому. Створений для того, щоб нести службу по охороні громадського порядку у Львові і в інших регіонах країни, якщо це буде потрібно. Найбільший акцент іде на бойовій підготовці. Ці хлопці вже зараз готові виїхати в гарячі точки України. Всі проходили строкову або контрактну службу», ‒ розповів Дмитро Загарія, пише Galnet.

Водночас Дмитро Загарія сказав, що є певні проблеми із забезпеченням батальйону засобами технічного захисту.

Самі ж бійці показали, що їх навчили за місяць проходження служби. Сьогодні вони і затримували «злочинців», і проходили полосу перешкод, а також продемонстрували тактику ведення бою. Все це відбувалося у навчальному центрі батальйону «Львів».

11 Червня, 2014 14:02
666 ... а де поділись тисячі добровольців , що в чергах місце зночі займали ? ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!