На правах реклами

Британська дизайн-студія TILT проведе у Львові тренінг з дизайн-менеджменту. Як взяти участь

1436 0
Реєстрація на двомодульний тренінг участь відкрита до 14 грудня включно.
ілюстративне фото: www.strategyex.co.uk

ілюстративне фото: www.strategyex.co.uk

Протягом грудня-січня Олівер Марлоу, Джим Рівз та Керсті Гроус проведуть двомодульний тренінг з дизайн-менеджменту. Програма орієнтована на продуктових та промислових дизайнерів, бренд-менеджерів, маркетологів та продакт-менеджерів, які займаються проектами у сфері креативної економіки.

Тренінг допоможе cтруктурувати та спланувати процес дизайну, зрозуміти та враховувати точку зору кінцевих споживачів у процесі дизайну, підготувати брифи для дизайнерів, технологів та інших учасників дизайн-процесу, визначати можливості для інновацій.

Програма тренінгу поділена на два дводенні модулі: перший — 17-18 грудня, другий — 15-16 січня.

Хто проводить Design Management Training

Олівер Марлоу (Oliver Marlow) — креативний директор, співзасновник дизайн-студії TILT;

Джим Рівз (Jim Reeves) — технічний директор TILT, консультант з дизайну продукту;

Керсті Гроус (Kursty Groves) — консультант з інновацій, автор книг про дизайн середовища.

Дизайн-студія TILT працює у сфері архітектури і дизайну та спеціалізується на розробці проектів для закладів охорони здоров'я, соціокультурних об’єктів та робочих просторів. Ще один напрям роботи студії — це дизайн предметів інтер’єру. У 2016 році в TILT випустили книгу «Spaces for Innovation: The Design and Science of Inspiring Environments» про вплив робочого простору на креативність. 

Як взяти участь в тренінгу

Більше про тренінг можна дізнатися на сторінці події. Участь у тренінговій програмі коштує 3600 грн.

Реєстрація відкрита до 14 грудня за посиланням.

Програма реалізується Центром підтримки бізнесу у Львові, заснованим на базі агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks у рамках ініціативи #EU4Business за підтримки ЄБРР.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!