Політична реклама

Частина львів'ян отримає гарячу воду

1011 0
В результаті переговорів між ЛМКП «Львівтеплоенерго» та НАК «Нафтогаз України», комунальному підприємству виділили ліміти природного газу в обсязі 1 млн 70 тис. м.куб. Відтак, вчора о 17:09 подачу газу до ТЕЦ-1 відновили. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

"Ми налагодили технологічний процес і вже сьогодні подаємо мешканцям Львова  гарячу воду" - повідомив Володимир Штейбарт, головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Як зазначили  у ЛМКП «Львівтеплоенерго», - сьогодні о 9:30 год. також відновили подачу газу до однієї з 15 відключених котелень на вул. Коновальця, 103. Питання подачі газу до інших 14 котелень ще у процесі вирішення.

Нагадаємо, ПАТ «Львівгаз» зупинив газопостачання до ТЕЦ-1 та 15 котелень. В результаті цього без гарячої води залишалося 796 будинків, в тому числі 45 медичних, освітніх та соціальних закладів.

 

ТЕГИ: вода,тец
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!