Політична реклама

Через два дні буде визначено оператора таксі аеропорту «Львів»

1163 0
ДП «МА «Львів» ім. Данила Галицького оголосило конкурс на визначення агента для здійснення таксомоторних перевезень на території аеропорту.

Оголошення такого змісту розміщене на офіційному сайті аеропорту «Львів» 13 квітня. Серед вимог до учасників конкурсу є: кількість автомобілів перевізника, залучених до обслуговування пасажирів на території аеропорту «Львів» повинна складати не менше 30 одиниць однакової марки та моделі класу «М» або «С», не менше 4-ох одиниць класу «Е», не менше 4-ох мікроавтобусів зі строком експлуатації не більше 5 років. Кожен автомобіль повинен бути обладнаний системою GPS-контролю з можливістю надання адміністрації аеропорту безпосереднього доступу в режимі реального часу до ресурсу WEB-моніторингу; претенденти, які мають можливість здійснювати платежі у сумі не меншій ніж 800 грн за один автомобіль з розрахунку за один місяць за користування інфраструктурою аеропорту.

Умови конкурсу і перелік потрібних документів можна переглянути тут.

Оголошення про конкурс оприлюднено 14 квітня. Кінцевий строк прийняття документів на участь у конкурсі – 18 квітня 2012 року. Дата проведення конкурсного комітету – 19 квітня 2012 року.

Зазначимо, 14-16 квітня в Україні були офіційними вихідними.

Джерело: ZIK

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!