Політична реклама

Через соцмережі можна реєструватись на онлайн-перегляд виборів

1078 0
Портал виборів-2012 вже розпочав свою роботу. З 18 жовтня всі охочі зможуть почати реєструватися для роботи на порталі, заявляють розробники.

З 18 жовтня система почне функціонувати в режимі реєстрації користувачів. Про це пише видання "ВКурсе". Для роботи на порталі можна авторизуватися через популярні поштові агенти і соціальні мережі: Google, «Яндекс», Mail.Ru, «ВКонтакте», Facebook, Twitter і LinkedIn, а також OpenID або пройти нескладну процедуру реєстрації на порталі, повідомляє прес-служба СІТРОНІКС .

На порталі можна сформувати особистий список виборчих дільниць для перегляду трансляції виборів 28 жовтня. Для цього в пошукове поле у верхній частині сайту треба ввести номер ділянки або назву населеного пункту. В залежності від запиту будуть знайдені населені пункти за їх назвами або виборчі дільниці за номерами. Також за допомогою інтерактивної карти можна буде знайти цікаві адреси ділянок і додати їх у список перегляду.

17 жовтня розпочала роботу система відеоспостереження на парламентських виборах в Україні, відповідно до закону України «Про особливості забезпечення відкритості, прозорості та демократичності виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012». Портал дозволить користувачам мережі в реальному часі спостерігати за виборами до Верховної Ради України з будь-якої точки світу. 

У день виборів, 28 жовтня, можна буде бачити зображення з двох камер, розташованих на виборчій дільниці. Перемикач поміщений над відеоплеєром; назва вибраної камери виділяється.

Зі службою підтримки порталу можна буде зв‘язатися по телефону 0-800-506-012 або за допомогою форми зворотного зв’язку на сайті.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!