Через три місяці в Україні вимкнуть таксофони на вулицях

2389 0
У середньому щодня з одного таксофона відбувається лише близько 2,5 хвилин розмов.
фото: zik.ua

фото: zik.ua

Через низький попит і збитковість «Укртелеком» припинить надавати послуги зв’язку через таксофони з 1 лютого 2020 року. Про це повідомляє прес-служба Укртелекому.

«Розвиток різних каналів комунікацій призвів до зменшення  попиту на колись затребувані послуги таксофонів. Якщо, наприклад, у 2017 році щомісяця було близько 900 тисяч хвилин розмов за допомогою таксофонів, то вже у 2019 році - менше 380 тисяч хвилин» - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Укрпошта більше не продаватиме лотереї

В Укртелекомі також зазначили, що обладнання, яке використовують на таксофонній мережі, фізично і морально застаріло, і взагалі його не виробляють в Україні, що спричиняє складнощі з експлуатацією.

За словами оператора, зараз мережа налічує близько 4,8 тисяч таксофонів, практично усі вони розміщені у містах. У середньому щодня з одного таксофона відбувається лише близько 2,5 хвилин розмов.

Окрім того, протягом останнього часу до компанії неодноразово зверталися щодо сплати орендної плати за розміщення таксофонів на території різних структур та організацій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!