Політична реклама

ДАІ просить водіїв замінити старі права

1216 0
Термін дії водійських посвідчень зразка СРСР закінчується 1 січня 2014 року. Для заміни посвідчень старого зразку їх власникам потрібно подати до реєстраційно-екзаменаційних підрозділів ДАІ пакет необхідних документів.

Зазначена вимога, як повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ, міститься у Законі України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її соціальний статус". Цей закон набрав чинності 6 грудня минулого року.

Тож у власників посвідчень водія старого зразку є майже рік, щоб без поспіху обміняти зазначені документи на нові. Аби здійснити дану процедуру, водієві необхідно надати до реєстраційно-екзаменаційного підрозділу ДАІ наступні документи:

- паспорт або документ, що його замінює;

- дві кольорові фотокартки розміром 3,5 х 4,5 см;

- екзаменаційну картку водія;

- медичну довідку встановленого зразка про придатність до керування транспортним засобом відповідної категорії;

- квитанції про сплату коштів за бланкову продукцію та послуги Державтоінспекції.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!