Де відпочити з дітьми: у Львові встановили скейт-парк. Фото

7966 3
В п’ятницю, 25 грудня, закінчили роботи зі встановлення фігур для скейт-парку, що на вул. Богдана Хмельницького. Подбали і про заходи безпеки для дітей – довкола парку встановили захисну сітку та стенди з правилами безпеки. Про це повідомляють у прес-службі ЛМР.
фото: dnpr.com.ua

фото: dnpr.com.ua

Скейт-парк є частиною скверу. Тут, на ділянці від вул. Грінченка до вул. Липинського, облаштували громадський простір, протяжністю понад 400 м, де повністю перепланували головну алею, додали відпочинко-прогулянкову зону, лавочки, місця для вигулу собак, облаштували велодоріжку та освітлення.

Окрім цього, для шумоізоляції вздовж вулиці висадили платани, барбариси, пухироплідники та терени.

Як зазначають у міському департаменті розвитку, роботи з благоустрою в сквері продовжуватимуть і наступного року: навесні тут висаджуватимуть траву й підрізатимуть дерева.

Нагадаємо, що мешканці міста та майбутні користувачі скейт-парку самі обрали ідею облаштування такого виду дозвілля через експрес-опитування та обговорення в мережі. У процесі реалізації проекту брали участь львівські спортсмени, які контролювали якість створення фігур для скейт-парку.

Як повідомлялося раніше, користуватися майданчиком діти до 16 років зможуть тільки під наглядом дорослих, а також скейт-парком можна буде користуватися лише з 8:00 до 22:00.

Опублікувала Мар’яна Федина

Фото: прес-служба ЛМР


Читайте також:
12 Квітня, 2018 23:35
Світлана Сезон "Ви на годинник дивились, шановні?" відкрито! Молодим людям, і я їх розумію,"їздиться", коли захочеться... Думаю, що жоден в той момент, коли катався на "вєліку" не бачив ні що це 23:10, ні що це 04:00 ночі чи 05:00 ранку. А для чого? Їм класно, вони молодь! "Але ж не п'ють, не курять в підвалах, - скажете ви. А що робити і казати нам? Він товче бляху об бляху, зранку до вечора... Мої вікна напроти...Ми з сусідами по черзі кричимо гасло про годинник...Набридло! Сітки нема, піяки зняли. Пише що ця гірка працює з 8 - 22. Сміялась, якби не було так сумно! До круглодобової вона працює...Коли гірку ставили, сусіди не знали. Нас поставили перед фактом...Через нерозумних організаторів сусіди мріють вивезти куди подалі.
20 Липня, 2017 23:16
Назар Назва для теми новини невдала. Це спортивний майданчик, на ньому не з дітьми відпочивати треба і не вигулювати дітей, а займатись спортом. Це те саме, як під час футбольних матчів на стадіоні чи футбольних тренувань на стадіоні вивести дітей погуляти на поле серед гравців, які тренуються.
27 Грудня, 2015 11:29
666 ...а в червні встановлять конструкції для катання на сноубордах ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!