Політична реклама

Депресію може спричинити жирна їжа

1394 0
Фахівці з Монреальського університету дійшли висновку, що важка жирна їжа здатна чинити несприятливий вплив на роботу мозку та навіть провокувати розвиток депресії.

У ході дослідження було встановлено, що продукти з високим вмістом жиру змінюють хімічний склад мозку ще до того, як псують фігуру, - зазначає видання "ВКурсе".

В результаті у людини може підвищитися чутливість до стресу. Після проведеного експерименту, фахівці зійшлися на думці, що причиною поганого настрою чи депресії може стати пристрасть до фаст-фуду.

Нагадаємо, що раніше британський журнал із психіатрії опублікував нові результати досліджень, які доводять, що вживання фастфуду, солодкого та газованих напоїв робить дітей схильними до імпульсивної, а іноді і асоціальної поведінки.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!