Політична реклама

Держфінінспекція Львівщини змінила номер "телефону довіри»

1169 0
Державна фінансова інспекція у Львівській області змінила номер «телефону довіри», повідомляє "Гал-інфо" з посиланням на прес-службу Держфінінспекції у Львівській області.

Тепер про порушення законодавства при використанні державних коштів, державного і комунального майна можна повідомити, зателефонувавши за номером 272-80-58 (сектор внутрішнього аудиту).Також за цим номером можна отримати роз’яснення щодо повноважень Державної фінансової інспекції, інформувати про неправомірні дії її працівників при здійсненні службових обов’язків, порушення законодавства щодо державних закупівель.

Окрім того мешканці Львівщини, яким відомо про порушення фінансово-бюджетної дисципліни, допущені на підприємствах, в установах і організаціях області, можуть надіслати інформацію на адресу Держфінінспекції у Львівській області: 79000, м.Львів, вул. Костюшка,8.

Джерело: "Гал-інфо"

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!