Деякі школи Львова завтра перейдуть на дистанційне навчання через негоду

1672 0
Дитячі дошкільні навчальні заклади працюватимуть у звичному режимі.
Photo by Michal Janek on Unsplash

Photo by Michal Janek on Unsplash

Навчальні заклади, де більшість дітей на навчання доїжджають з різних частин міста, завтра, 11 лютого, можуть перейти на дистанційне навчання. Про це повідомили в управлінні освіти ЛМР.

Читайте також: У Ратуші просять компанії перейти на дистанційну роботу через снігопади 

Водночас школи, що розташовані в мікрорайонах, де більшість учнів мешкають у пішій доступності, продовжать роботу офлайн. При цьому дитячі дошкільні навчальні заклади працюватимуть у звичному режимі.

Сьогодні серед батьків проводили голосування, в якому форматі проводити навчання упродовж наступних двох днів, і кілька шкіл таки проведуть заняття онлайн.

Нагадаємо, що Львівська міськрада просить установи та компанії організувати роботу дистанційно на декілька днів, поки тривають снігопади. Також львів'ян закликають без зайвої потреби не користуватися приватним транспортом, а тих, хто виїхав, просять підвозити інших людей.


 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!