Політична реклама

Для літніх львів'ян організовують центри дозвілля

1072 0
У Львові для людей літнього віку відкривають центри спілкування.

Кожного разу для відвідувачів проводяться тематичні семінари, майстер-класи, лекції, покази кінофільмів, зустрічі з лікарями, організовуються екскурсії по місту, походи в театр та кіно, – повідомляє Zaxid.net.

У лютому 2013 року за адресою вул. Стрийська, 79 почала функціонувати і Студія творчості для пенсіонерів, яка кожного тижня пропонує відвідувачам нові майстер-класи і уроки з рукоділля та декору.

Відновили свою роботу і вуличні групи здоров'я. Уже з червня щочетверга з 10:30 по 11:30 на центральній алеї парку ім. Івана Франка автор унікального комплексу вправ для лікувальної корекції хребта, лікар-реабілітолог Оксана Слінько розпочне безкоштовні щотижневі оздоровчі майстер-класи для львів’ян. Усі присутні зможуть також отримати індивідуальну консультацію та цінні фахові рекомендації.

Також на літній період розширив свою діяльність і єдиний міський центр здоров'я, що функціонує в приміщенні Палацу мистецтв імені Гната Хоткевича на вулиці Кушевича, 1. Тепер старші люди мають можливість щопонеділка з 10:00 навчатись бальним танцям від танцювального клубу «Аматор», а щовівторка з 8:00 на них очікують заняття із вивчення танцю живота.

Щосереди і щоп’ятниці з 10:00 лікар-реабілітолог Оксана Слінько показуватиме усім бажаючим, як залишатись в хороших відносинах зі своїм хребтом у будь-якому віці.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!