Для Львова розробляють ще один туристичний сайт за 650 тис. грн

1707 2
Торік у Львові розробили основний сайт для туристів, на який витратили пів мільйона гривень.
Фото: portal.lviv.ua

Фото: portal.lviv.ua

ЛКП «Львівське конференц-бюро» оголосило тендер на розробку сайту Lviv Convention Bureau. Оголошення опублікували на сайті публічних закупівель Prozorro, пишуть Наші Гроші. Львів.

Читайте також: Звідки та за чим їдуть туристи до Львова. Інфографіка

Очікувана вартість розробки сайту становить 650 тис. грн. Згідно з технічним завданням, сайт має покращити туристичну привабливість міста та якість надання та доступності туристичних послуг, популяризувати Львів. На сайті можна буде переглянути інформацію про місцеву культуру та історію міста, календар локальних та міжнародних конференцій, список локацій, де можливо провести конференцію тощо.

На думку експертів, яких опитало видання Наші Гроші. Львів, більшість вимог, зазначених у техзавданні, можна вирішити за допомогою WordPress, однак замовник прописав необхідність використання іншої системи. Це може свідчити про те, що техзавдання написали під конкретну компанію і сайт може стати копією Lviv.travel.

Членкиня тендерного комітету, юристка-консультанка ЛКП «Львівське конференц-бюро» Оксана Касюхнич каже, що очікувану вартість нового веб-сайту визначили на підставі техзавдання через моніторинг ринку. Однак, як вони цей ринок моніторили та які саме компанії опитували, повідомити не змогла, скерувавши до голови тендерного комітету та керівника ЛКП Андрія Павліва. Він наразі перебуває у відрядженні за кордоном, а тому не може дати коментар раніше понеділка, 4 листопада.

Читайте також: Наукові туристи: як Львів заробляє на конференціях

Нагадаємо, що торік для міста вже замовляли туристичний портал вартістю пів млн грн. Сайт націлений на промоцію туризму Львова, а також як додатковий канал доступу всіх туристичних бізнесів міста.

2 Листопада, 2019 13:57
Микола Буде черговий попил бюджету. Тех завдання писала людина яка чула дзвін але не знає де він. Бо там купа взаємовиключних параметрів. Такщо Оксана Касюхнич та Андрій Павлів злодії. На те що їм потрібно тих технологій що описані в ТЗ не потрібно. Достатньо звичаного WP
1 Листопада, 2019 18:36
Voo ОТЖЕ ГРОШІ НА САЙТ З МІСЬКОГО БЮДЖЕТУ.
Тобто це гроші чиї, громади. 95відсотків прибутку від туризму осідає в кишенях власників півнушок, в яку ці [***]іни перетворили місто. Тобто гроші беруть в громади щоб рекламувати свій бізнес, ява[***]і
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!