Політична реклама

До 2012 року у світі майже повністю перестануть випускати музичні компакт-диски

1249 0
Найбільші звукозаписуючі лейбли, за інформацією обізнаних веб-джерел, як пише The Register, вже до кінця 2012 року майже повністю припинять випуск нових музичних компакт-дисків.

Зокрема, повідомляє The Register, студії звукозапису планують перейти на поширення треків переважно у вигляді цифрових файлів через різні веб-сервіси та онлайнові магазини. Очікується також зростання популярності служб потокового мовлення.

На традиційних компакт-дисках, ймовірно, будуть пропонуватися тільки релізи обмеженої серії і колекційні видання відомих виконавців. Офіційно лейбли ці відомості поки не підтверджують.

Очевидно, що рішення про відмову від випуску нових CD (якщо воно буде прийнято) сильно вдарить по звичайних магазинах, які й без того зіткнулися з серйозним зниженням продажів через розвиток музичних інтернет-сервісів.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!