Політична реклама

До кінця тижня тепло буде у всіх помешканнях Львова

1423 0
Сьогодні, 14 жовтня, у Львові розпочався опалювальний сезон. Станом на тепер опалюється більше половини житлових будинків міста. З рештою комунальники закінчать до неділі, - інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Запущено всі котельні та теплові пункти. Районні адміністрації та ЛКП працюють над випуском повітря з системи. Зараз тепло отримують більше 50% мешканців міста»,- повідомив в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури
Володимир Олійник.
За словами посадовця, усі домівки Львова будуть забезпечні теплом протягом вихідних.
«Сподіваюсь, що найближчим часом нам вдасться забезпечити всіх мешканців теплом», - додав Володимир Олійник.
Як наголошують тепловики, якщо виникатимуть проблеми у внутрібудинковій системі житлових будинків, необхідно зразу ж про це повідомляти власникам будинків в робочий час, в неробочий час потрібно звертатися до чергової аварійної бригади району. Також
можна інформувати диспетчерську службу – 15-85. Це дозволить оперативно усунути недоліки і нормалізувати процес подачі опалення.
 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!