Політична реклама

До Львова приїде четверо послів найбільших країн Європи

1172 0
Під час Alfa Jazz Fest Львів прийме велику дипломатичну делегацію. Свої поїздки до Львова на цей час планують Надзвичайний і Повноважний Посол Французької Республіки в Україні, Надзвичайний і Повноважний Посол Федеративної республіки Німеччина в Україні, Надзвичайний і Повноважний Посол Великобританії в Україні, Надзвичайний і Повноважний Посол Австрійської Республіки в Україні.
Фото: expolviv.ua

Фото: expolviv.ua

Також Львівська торгово-промислова палата спільно з Асоціацією «Французька ділова спільнота в Україні» – французько-українська Торгова Палата» планують провести у Львові Ділову зустріч французьких та українських підприємців 12 червня в конференц-залі готелю «Жорж». На зустрічі буде Президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков, близько 20 представників французького бізнесу.

Також Британо-Українська Торгова Палата планує 12 червня проведення у Львові щорічного заходу, що має стати відкриваючою подією цьогорічного Alfa Jazz Fest, інформує прес-служба Львівської міськради.

Нагадаємо, IV Міжнародний Alfa Jazz Fest відбудеться у Львові 12-15 червня. На трьох фестивальних сценах виступатимуть понад 100 музикантів з 13 країн світу: США, Великобританії, Бразилії, Німеччини, Австрії, Угорщини, Франції, Ізраїлю, Індії, Данії, України, Грузії та Росії.

 

ТЕГИ: Alfa Jazz Fest

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!