До Львова завітає тур «МояДитячаМрія» з Лідією Таран

1782 0
Разом із маленькими львів’янами до розмалювання арт-стіни долучиться всесвітньо відомий спікер Нік Вуйчич.
Фото надали організатори

Фото надали організатори

28 жовтня до Львова приїде тур #МояДитячаМрія з Лідією Таран, де впродовж дня команда благодійного проекту телеканалу 1+1 «Здійсни мрію» презентує арт-марафон #МояДитячаМрія і розповість про цифри соціологічного дослідження «Про що мріють діти?», повідомляють організатори.

Захід відбудеться об 11:00 на площі Ринок, 26. Тут встановлять 12-метрову стіну, яку разом із Лідією Таран, відомим спікером Ніком Вуйчичем  та художницею Анею Ломакіною маленькі львів’яни зможуть розмалювати у мрії. О 13:00 відбудеться урочисте відкриття арт-стіни. Нік Вуйчич виступить із мотиваційною промовою до львів'ян і розповість, як важливо мріяти, розкаже про свою дитячу мрію та сфотографується з маленькими гостями .

Створювати зображення допомагатимуть художники-ілюстратори та мультгерої поні та міньйони. Також працюватиме відкритий мікрофон для озвучення мрій.

Всі зібрані малюнки перетворять на пікселі, які стануть частиною дивовижного кольорового Променю зі 100 000 мрій, і під час новорічних свят, він полетить у небо.

Партнерська публікація

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!