Політична реклама

До Неаполя зі Львова знову літають літаки

1871 0
Авіакомпанія АероСвіт відновила польоти по маршруту Львів-Неаполь, які припинила у зв'язку з реконструкцією смуги у львівському аеропорту. Рейс здійснюються один раз на тиждень по неділях на літаках Boeing-737.

Крім того, як повідомив avianews.com помічник гендиректора АероСвіту зі зв'язків з громадськістю Сергій Куций, у період літньої навігації авіакомпанія планує також відновити припинені у вересні 2009 року рейси Львів-Тель-Авів, а також відкрити новий маршрут Львів-Баку. Авіаперевізник розраховує почати польоти за даними маршрутами в червні наступного року.

Раніше в глобальних системах бронювання також з'явився новий маршрут під кодом АероСвіту Львів-Москва. Однак, за словами представника авіакомпанії, в даний момент реалізація планів по відкриттю цього рейсу поки відкладена.

На даний момент між Львовом і Москвою літає тільки російська авіакомпанія Utair. У 2009 році польоти за даним напрямком виконувала також авіакомпанія Роза Вітрів. Офіційно український авіаперевізник скасував рейси через "реконструкції смуги".

Неофіційно ж причиною називають низьке завантаження, оскільки обмеження на довжину злітно-посадкової смуги у Львові були введені тільки в квітні 2011 року.

Джерело: avianews.com, переклад: "Гал-інфо"

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!