Політична реклама

До Євро-2012 на вулицях Львова встановлять різнокольорові вказівники

1414 0
До Євро-2012 на вулицях Львова будуть розміщені окремі системи знаків для пішоходів та для водіїв транспортних засобів. Пішохідні вказівники – фіолетового кольору з білими стрілками, дорожні – білого кольору з чорними символами або текстом. Серед інших транспортних новинок до єврочемпіонату - додаткові зупинки для грмадського транспорту, пішохідна доріжка навколо стадіону "Арена Львів" та продовжена тролейбусна лінія до ТРЦ King Cross Leopolis, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Також, як повідомляє пре-служба, тривають переговори з перевізниками про купівлю близько 50 автобусів великої місткості та тролейбусів ЛАЗ. Заплановано закінчити реконструкцію вул. Ряшівської, побудувати пішохідну доріжку навколо стадіону, проектовану дорогу 7 та 8, та продовжити тролейбусну лінію до King Cross. 

До уваги мешканців та відвідувачів міста: рух у центрі Львова буде обмежено на дні матчів, а також один день до і один день після матчів.

Окрім того протягом чемпіонату у Львові працюватимуть 22 інформаційні пункти, цілодобова гаряча лінія та готується до друку ряд поліграфії – фан-путівник, спеціальна карта міста з позначеннями основних об’єктів УЄФА ЄВРО 2012 та програма заходів на червень, а також відповідні аплікації для мобільних телефонів та версії для завантаження на інтернет-сторінках міста.

У дні поза матчами у Львові відбуватимуться концерти, а безпосередньо у фан-зоні будуть дні культури країн, які грають у Львові. Також будуть залучені фестивальні програми Львова: в червні 2012 стартує музичний «Альфа Джаз».  Фестиваль пройде на своїх традиційних майданчиках – у Парку культури, на Площі ринок і в Палаці Потоцьких. Окрім цього, на площі Ринок під час УЄФА ЄВРО 2012 буде сезонний фестиваль «Літо на Ринку».

Нагадаємо, офіційне відкриття фан-зони заплановане на 7 червня. Діятиме вона до 1 липня. Відтак, у зв’язку з монтажем конструкцій, з кінця травня рух пр Свободи частково буде обмежено.

Допомогти зорієнтувати у місті туристам та вболівальникам зможуть волонтери. У Львові на час чемпіонату буле залучено більше 940 волонтерів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!