Двоє львівських школярів здобули перемогу на Міжнародних змаганнях винахідників iCan 2020

1764 0
Загалом Україну презентували 12 учнів
Photo by Element5 Digital on Unsplash

Photo by Element5 Digital on Unsplash

Випускниця НВК «Школа комп’ютерних технологій – Львівський технологічний ліцей» Анастасія Венчковська здобула головний приз змагання серед молодих науковців Best Young Invention Award, золоту медаль і ще спецприз Toronto International Society of Innovation & Advanced Skills. Також учень львівської СЗШ № 23 Максим Лань отримав срібну медаль. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Загалом Україну презентували 12 учнів, які здобули 30 нагород, а делегація Малої академії наук України за сукупним результатом отримала Best Delegation Award.

Нагадаємо, що зараз триває прийом документів для отримання премії обдарованій молоді, яку можуть отримати в тому числі і переможці та призери міжнародних конкурсів. Премію у розмірі 10 тисяч гривень можуть отримати 30 учнів та випускників закладів загальної середньої освіти м. Львова за особисті досягнення в інтелектуальних конкурсах, турнірах, олімпіадах.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!