Експерти обговорять, як використати ІТ-інновації для інфраструктури Львова

4831 0
Завтра, 9 грудня, у Львові відбудеться конференція «Майбутнє міської інфраструктури Львова та IT/телеком-інновації».
Фото: wptidbits.com

Фото: wptidbits.com

Як повідомили tvoemisto.tv у прес-службі Львівської міськради, основні питання конференції – як новітні технології можна застосовувати для розвитку інфраструктури у Львові.

«Сьогодні Львів – це не тільки культурна столиця, але й лідер у запровадженні інноваційних рішень. IT-BPO Lviv Cluster є сучасним осередком розробки ІТ-сервісів, що об’єднує 22 компанії. Такі учасники кластеру, як SoftServe і ELEKS, вже мають досвід реалізації інфраструктурних проектів: лікарні без паперів («Інтерсоно», низка стоматологічних клінік), система «електронна зупинка», оснащення GPS-трекерами трамваїв Львова та інші», - розповідають організатори.

Під час конференції представники міської ради Львова та президент компанії «Київстар» Петро Чернишов ділитимуться досвідом запровадження інноваційних рішень і використання новітніх технологій. Львівські компанії продемонструють практичні кейси. Крім того, Франческо Гарроні Парісі, керівник стратегічних проектів Wind Telecomunicazioni S.p.A., яка є частиною міжнародної групи VimpelCom, презентує цікаві європейські інноваційні сервіси, наприклад, online-ticketing в Венеції. Після конференції всі охочі зможуть відвідати новий центр «Київстар» у Львові.

Конференція розпочнеться о 10:30 год. Адреса заходу: м. Львів, вул. Городоцька, 226-б. Участь візьмуть: представники Львівської міської ради, Петро Чернишов, президент «Київстар»; Франческо Гарроні Парісі, керівник стратегічних проектів Wind Telecomunicazioni S.p.A. Модератор конференції – Євген Кражан, директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку «Київстар».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!