Політична реклама

Експерти: паперові газети зникнуть до 2050 року

1380 0
До 2017-2050 року в світі і в Україні газети в друкованому вигляді перестануть існувати, заявили учасники третього Всеукраїнського газетного конгресу.

Як повідомляється, протягом двох днів у Києво-Печерській Лаврі двісті газетних та он-лайн видавців обговорювали перехід газет в планшетний ПК, мобільні телефони, сайти і соціальні мережі.

Експерти пояснюють перехід українських газет в цифрову версію тим, що майже кожен другий українець має можливість підключитися до інтернету через мобільний телефон.

«Ринок реклами в мережі має фантастичний ріст - на 50% щорічно. Видавці української преси, які отримали схожий канал доставки інформації людям з упевненістю дивляться в майбутнє. Від цього виграють і українські читачі, і видавці», — сказав глава громадської Ради Держкомтелерадіо Україна і організатор конгресу Олександр Човган.

«Більше того: через повну свободу вираження поглядів в мережі редакції нададуть українцям більш цікаву, об‘єктивну, яскраву інформацію. А газети скоротять свої витрати на папір і друк, ціни на які сьогодні випереджають їх доходи», - сказано в прес-релізі конференції.

Джерело: Вкурсе

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!