Фільм тижня у Львові: «Аліса в задзеркаллі»

2223 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду продовженням картини «Аліса в країні чудес».
фото:planetakino.ua

фото:planetakino.ua

Побувавши в країні чудес, Аліса була впевнена, що тепер її нічим не здивувати, але попереду на неї чекала не менше захоплююча подорож. Ступивши через дзеркало, вона потрапила в Задзеркалля. Тут весь світ являє собою величезну шахівницю, на якій вона всього лиш крихітний пішак.

Фентезійний пригодницький фільм «Аліса в задзеркаллі» є продовженням картини «Аліса в країні чудес» 2010 року. Про роботу над другою частиною заговорили в 2012. Першим погодився виконати повторно свою роль Джонні Депп – він знову постане в образі Божевільного Капелюшника. Повернулися в проект й інші актори. У режисерське крісло був запрошений Джеймс Бобін, а режисер попередньої частини Тім Бертон взявся за продюсування. Зйомки тривали з серпня по жовтень 2014 року. Частину сцен було відзнято у доках міста Глостер з використанням історичних суден.

Рік: 2016. Країна: США. Мова дублювання: українська, російська (Ялта). Жанр: фентезі, пригоди, сімейний. У головних ролях: Міа Васиковська, Джонні Депп, Клаудіо Енкарнасьон Монтеро, Енн Хетеуей, Хелена Бонем Картер, Майкл Шин. Режисер: Джеймс Бобін. Сценарій: Лінда Вулвертон. Тривалість: 113 хв. Вікові обмеження: 0+

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!