Політична реклама

Фільм тижня у Львові: "Чаклунка"

2449 0
Цього тижня tvoemisto.tv рекомендує на вихідні пригодницьке фентезі "Чаклунка".

Головна героїня фільму – підступна чаклунка Малефісента (Анджеліна Джолі). Проте такою вона була не завжди. Коли у її королівство вдерлися чужинці, у жорстокій боротьбі вона намагалася захистити свої володіння. З часом її серце перетворилося на камінь. У гніві Малефісента проклинає Аврору, доньку короля Стефана (Шарлто Коплі) – у 16 років та вколе собі палець веретеном та порине у сон. З часом чаклунка шкодує про свій вчинок, адже саме Аврора зможе врятувати її королівство.

Рік: 2014. Країна: США. Жанр: фентезі, бойовик, трилер, драма, мелодрама, детектив, пригоди, сімейний.

В головних ролях: Анджеліна Джолі, Ель Фаннінг, Джуно Темпл, Ханна Нью, Шарлто Коплі, Брентон Туейтес.

Режисер: Роберт Стромберг. Сценарій: Пол Діні, Лінда Вулвертон, Джон Лі Хенкок. Тривалість: 97 хвилин.

Про створення студією «Walt Disney Pictures» фільму за мотивами казки «Спляча красуня» заговорили ще у 2009 році. Виконавиця ролі чаклунки Анджеліна Джолі зізналась, що костюм та грим робили її образ настільки страшним, що діти на знімальному майданчику її боялися. Усі, крім рідної доньки – Вівьеє Долі-Пітт, яка зіграла маленьку принцесу Аврору. Зйомки тривали з червня по жовтень 2012 року, решту часу до прем’єри присвятили комп’ютерній графіці. У яскравості картини сумніватися не варто, адже це режисерський дебют Роберта Стромберга – художника фільмів «Аватар» та «Аліса у країні мрій».

На думку критиків, "Чаклунка" – це стара казка на новий лад з яскравими атракціями, що зможуть перенести в казковий світ не лише дітей, а й дорослих. Що казати про спецефекти, якщо бюджет фільму – $200 000 000? Особливо наголошують на хорошій акторській грі Анджеліни Джолі та Елли Пернел, однак докоряють недостатньою прописаністю другорядних персонажів.    

Фільм можна переглянути щодня з 29 по 4 червня об 11:00, 13:00, 15:00, 17:00, 19:00, 21:00, 23:00 в кінотеатрі "Планета кіно" (с. Сокільники, вул. Стрийська, 30).

Tvoemisto.tv спільно з Мережею кінотеатрів "Планета кіно" продовжує спецпроект – Фільм тижня у Львові. Щотижня ми анонсуватимемо для вас один з найцікавіших, на нашу думку, фільмів, який можна подивитися у Львові. Дивіться кіно – відпочивайте з розумом! 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!