Фільм тижня у Львові: «Діпан»

1851 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду французьку кримінальну драму, що стала переможцем 68-го Каннського кінофестивалю.
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Після закінчення громадянської війни, яка тривала більш як 30 років, колишній бойовик Діпан  змушений тікати зі Шрі-Ланки у Францію. У надії на те, що сімейній людині буде простіше влаштуватися, чоловік бере з собою незнайому жінку та дев’ятирічну дівчинку. Абсолютно чужим людям складно вдавати, що вони родина. Але у важкій обстановці мігрантських кварталів їм доведеться стати ближчими одне до одного, якщо вони хочуть вижити.

Кримінальна драма «Діпан» – переможець 68-го Каннського кінофестивалю. Завоювати «Золоту пальмову гілку» вдалося новачкам. Актори вперше з'явилися на екрані, для оператора та композитора фільм також дебютний. Джесутасан Антонітасан, який виконав головну роль, як і його герой, брав участь у війні й утік у Францію. Картину практично повністю знято тамільською мовою, рідною для акторів. Це перший випадок, коли фільм тамільською завойовує «Золоту пальмову гілку».

Рік: 2015. Країна: Франція. Мова дублювання: українська, російська (Ялта). Жанр: драма, кримінал. У головних ролях: Джесутасан Антонітасан, Каліеасварі Срінівасан, Клодін Вінасітамбу, Венсан Ротьє, Фаузі Бенсаїді. Режисер: Жак Одіар. Сценарій: Жак Одіар, Тома Бідеген, Ное Дебре. Тривалість: 109 хв. Вікові обмеження: 16+.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!