Політична реклама

Головний міліціонер Львівщини розкаже, які реформи чекають на міліцію

1100 0
Які зміни і реформи очікують міліцію на Львівщині? Чи пройде керівний склад міліції люстрацію? І як вдалося пережити 9 травня у Львові без провокацій? Про це та інше в ефірі tvoemisto.tv завтра, 13 травня, о 19:00 розповість начальник ГУ МВС України.

!УВАГА! У зв'язку з терміновим відрядженням головний міліціонер Львівщини Дмитро Загарія не зможе бути гостем нашого ефіру 13 травня. Розмова з ним переноситься на невизначений термін. 13 травня о 18:00 ми говоритимемо з начальником управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міськради Сергієм Кіралем.

Дмитро Загарія – перший начальник обласного управління міліції, якого висунули громадські активісти і який, перед призначенням на посаду, пройшов процедуру люстрації.

В прямому ефірі на сайті tvoemisto.tv він розповість про теперішній стан наших правоохоронних органів і які зміни чекають на міліцію у майбутньому.

Якщо маєте запитання до головного міліціонера Львівщини, надсилайте їх на пошту [email protected].

Довідка:

Дмитро Загарія народився 1957 на Черкащині. З квітня 2014 року начальник Львівської обласної міліції.

Після школи закінчив київське річкове училище № 2, отримав фах рульового моториста, працював у річковому флоті. Після ніс службу в армії. Потім вступив до Львівської школи міліції. До 1993 року працював у Московському райвідділі Києва (тепер Голосіївський). Працював на різних посадах в карному розшуку: від інспектора до заступника, зокрема працював по розкриттю злочинів серійного вбивці Онопрієнка.

У 2002 році Дмитро Загарія був призначений заступником начальника УМВС України у Львівській області. У 2005 звільнився з органів за вислугою років. На пенсії чотири роки працював начальником безпеки банку у Львові. Потім до 30 грудня 2013 року працював директором безпеки в «Західенерго».

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!