«Воїни, які мають мають сміливість обрати свободу». Залужний привітав військових із Днем ЗСУ

1500 0
Валерій Залужний у День ЗСУ наголосив, що вірить в перемогу нашої держави.
Фото: facebook.com/CinCAFU

Фото: facebook.com/CinCAFU

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний привітав Збройні сили України з професійним святом, наголосивши, що гордий бути головнокомандувачем у цей важкий час.

Джерело: Валерій Залужний у Telegram

«Дорогі солдати, сержанти й офіцери, працівники і ветерани Збройних сил! Я гордий служити своїй державі пліч-о-пліч з вами. Гордий бути вашим головнокомандувачем у цей важкий час. Я вірю в кожного з вас і в нашу Перемогу. Сердечно вітаю із Днем Збройних сил України!», – сказав він.

Він також побажав якнайшвидшого відновлення пораненим воїнам, а «всім, хто в строю – сил і стійкості, натхнення і радості, переможного миру».

Нагадаємо, 6 грудня – День Збройних сил України. Як у Львові відзначатимуть  – читайте тут.

Для довідки

День Збройних Сил України Верховна Рада встановила у 1993 році. Відзначається щорічно 6 грудня, оскільки саме в цей день у 1991 році ухвалили закон України «Про Збройні сили України». Він також символічно співпадає з початком Першого Зимового Походу армії УНР.

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!