На правах реклами

«Гроші за 5 хвилин для зареєстрованих клієнтів». Огляд онлайн кредиту в МФО «Є гроші»

790 0
Незважаючи на свою «молодість» компанія має репутацію надійного партнера та закріпилась на кредитно-фінансовому ринку України.
Фото умовне: З відкритих джерел

Фото умовне: З відкритих джерел

МФО «Є гроші» належить ТОВ «Фінансова компанія «Є гроші ком» (реєстр фінансових організацій, згідно з розпорядженням НКФУ №1789 від 17 вересня 2019 року). Здійснює свою діяльність за ліцензією від 27 листопада 2020 року.

Умови оформлення

У МФО «Є гроші» можна оформити кредит до 30 000 гривень на термін до 30 днів під процентну ставку 2,2% на день. Отримані кошти клієнт може витрачати на власний розсуд. При першому зверненні клієнт має можливість оформити кредит під процентну ставку 0,01%.

Оформлення онлайн кредиту у МФО «Є гроші» відбувається через сайт e-groshi.com. Клієнту доведеться пройти процедуру реєстрації, під час якої позичальник вказує свої персональні дані, підтверджує номер свого мобільного телефону та проходить верифікацію кредитної картки, яка має бути випущена українським банком. Вся процедура займає трохи більше 5 хвилин.

Реєстраційні дані проходять перевірку системою скорингу в автоматичному режимі. Програма аналізує різноманітну інформацію, включаючи дані про клієнта у Бюро кредитних історій. Перевіряється також інша інформація, доступна в Інтернеті.

Хто може отримати онлайн кредит у «Є Гроші»

Отримати кредит у «Є Гроші« можуть повнолітні громадяни України, які не досягли шістдесятирічного віку, мають паспорт та ідентифікаційний код. Це два обов’язкові документи, які будуть потрібні у «Є Гроші». Після того, як заявка подана клієнтом буде перевірена та схвалена, позичальнику слід підписати електронний кредитний договір. Перш ніж поставити свій підпис, необхідно ретельно вивчити текст договору, і якщо є питання, отримати на них відповідь у службі підтримки МФО.

Після того, як договір підписано, на банківську картку позичальника зарахують суму кредиту, яку необхідно повернути у терміни, зазначені у кредитному договорі, разом із відсотками.

Найчастіші причини, які можуть стати причиною відмови у кредитуванні: не відповідність віковому цензу (18-60 років), відсутність українського громадянства чи постійного джерела доходу, протермінований паспорт.

Пролонгація кредиту

Адміністрація «Є Гроші» дає можливість уникнути штрафних санкцій за несвоєчасної оплати кредиту за допомогою пролонгації кредиту. Іноді можуть бути такі ситуації, коли клієнт не в змозі вчасно розрахуватися за кредитними зобов’язаннями. На цей випадок можна скористатися функцією пролонгації кредиту. Для цього треба сплатити відсотки за кредитом +30% тіла кредиту, але до закінчення дії кредитного договору. «Є Гроші» дають можливість продовжити дію договору на 10, 20 чи 30 днів. Звісно, ​​процедура пролонгації не вирішує проблему, але дає час для її вирішення.

Переваги оформлення кредиту в «Є Гроші»

Кредит у Є Гроші можна оформити дуже швидко – протягом 5 хвилин для зареєстрованих клієнтів. Процедура реєстрації відбувається лише при першому зверненні клієнта за кредитом. Надалі йому достатньо подати заявку та дочекатися рішення. За своєчасних погашень раніше взятих кредитів проблем з оформленням нового кредиту не буде.

Зарахування кредитних грошей відбувається протягом декількох хвилин після завершення всіх технічних процедур, останньою з яких є підписання кредитного договору. Слід знати, що електронний кредитний договір, який підписує позичальник, має таку ж юридичну силу, як і його паперовий аналог.

Перший кредит у «Є Гроші» можна оформити під 0,01%, що є вигідною пропозицією для позичальника, оскільки фактично він не платить відсотків за кредитом. Подати заявку на отримання кредиту можна будь-коли.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!