Політична реклама

Хонда випустить автомобілі з досупом до Facebook та Twitter

1100 0
Компанія Honda представила нову мультимедійну систему HondaLink, яка дебютує на моделі Accord дев‘ятого покоління. Прем’єра моделі в США відбудеться восени поточного року, повідомляє Motor.ru.

Нова мультимедійна система має можливість підключатися до безлічі хмарних сервісів та інтернет-радіостанцій, слухати подкасти американської радіостанції NPR, отримувати інформацію від агрегатора рецензій Yelp, а також синхронізуватися з контактами в соціальних мережах Facebook і Twitter.

Системою HondaLink можна керувати за допомогою голосових команд і кнопок на кермі або центральній консолі. Інтерфейс новинки можна повністю набудувати під себе за допомогою смартфона, планшета або комп'ютера (підключаються по Bluetooth або USB-порт).

Згодом Honda розширить можливості мультимедійної системи, додавши підтримку інтернет-радіо Pandora, а також можливість набирати і відправляти SMS-повідомлення за допомогою голосу (будуть доступні тільки наперед встановлені варіанти відповідей).

Джерело: vkurse.ua

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!