Хто претендує на посаду керівника центру допомоги учасникам АТО у Львові

1794 0
На місце керівника Центру надання послуг учасникам бойових дій у Львові претендує троє осіб Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Фото: ua.korrespondent.net

Фото: ua.korrespondent.net

Свої кандидатури подали сержант 2-го батальйону спеціального призначення Національної гвардії України (батальйон «Донбас») Юрій Досяк, доброволець ДУК «Аратта», аеророзвідка Ілля Сирко і рядовий 80-ї аеромобільної бригади Володимир Лисикевич.

Начальник відділу кадрів ЛМР Галина Бордун звернулася до двох депутатських комісій – комісії законності, депутатської діяльності та свободи слова і комісії гуманітарної політики – з пропозицією розглянути кандидатури трьох претендентів на посаду керівника Центру надання послуг учасникам бойових дій та проханням розглянути це питання на засіданні комісій 16 березня 2016 року о 15.00 год. у 227 кабінеті ЛМР.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!