Коли у Львові запрацює новорічний ярмарок

3086 0
Усі товари різдвяного асортименту мають бути виключно українського виробництва.
Фото: afisha.lviv.ua

Фото: afisha.lviv.ua

Цього року новорічні ярмарки на проспекті Свободи та площі Ринок у Львові працюватимуть із 7 грудня по 20 січня. Відповідне рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету львівської міської ради сьогодні, 19 жовтня.

Організатором ярмарку визначили ТзОВ «Львівські ярмарки». Зокрема на проспекті Свободи ярмарок традиційно розташують від Оперного театру до пам’ятника Шевченкові, а на площі Ринок – відповідно до схем:

ТзОВ «Львівські ярмарки» зможе залучати й інші підприємства до організації ярмарку. Однак усі товари різдвяного асортименту мають бути виключно українського виробництва, у пріоритеті – товари львівських митців. 

Читайте також: Коли запрацює зимова ковзанка на площі Ринок

У робочі дні ярмарок працюватиме з 11.00 до 22.00, а у святкові та вихідні дні – з 10.00 до 23.00. За громадським порядком має стежити ЛКП «Муніципальна варта», а за прибиранням та наданням медичної допомоги – самі організатори ярмарку. Біля торгових будиночків мають встановити 100 смітників, 16 контейнерів для сміття та 5 біотуалетів.

Нагадаємо, торік різдвяний ярмарок у Львові працював із 8 грудня по 20 січня.

Вікторія Ейсмунт

Візуалізація ЛМР

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!