#КучинськийОдужуй. Львів'ян запрошують на благодійний концерт

2125 0
У четвер, 16-го березня, о 18:00 у Національному театрі ім. Марії Заньковецької відбудеться благодійний концерт у рамках марафону #КУЧИНСЬКИЙОДУЖУЙ. Того ж вечора на заньківчанській сцені вручать нагороди переможцям конкурсу «Благодійна Львівщина 2016».
фото: dyvys.info

фото: dyvys.info

Поціновувачі українського театру добре знають Володимира Кучинського – режисера, багатолітнього керівника Львівського театру ім. Леся Курбаса. Саме йому завдячуємо створенням та процвітанням цього улюбленого львів’янами яскравого творчого, такого потрібного українській культурі мистецького осередку. Він є душею цього театру, вихователем його нового покоління. Під час концерту 16 березня у Театрі ім. М. Заньковецької триватиме збір коштів на лікування Володимира Кучинського, який бореться із важкою недугою.

 

Читайте також: Куди піти у Львові цієї весни: ТОП-6 подій березня

У благодійному концерті в рамках марафону #КУЧИНСЬКИЙОДУЖУЙ візьмуть участь Брія Блессінг, Оксана Муха, Марія Копитчак, Олег Лихач та друзі – Михайло Кушлик, Іван Данило Лихач, Ігор Радванський, а також – октет «Орфей», гурт «LeonVoci», кавер-гурт «THE ROHIES», оркестр Театру ім. Марії Заньковецької під керівництвом Богдана Мочурада.

Ведучі – Мирослава Солук та Юрій Хвостенко.

Організатори концерту запрошують у компанії зірок львівської сцени, в затишній заньківчанській атмосфері – підтримати українське театральне мистецтво та гарно провести березневий вечір.

Квитки можна придбати у касі театру: (032) 235 55 83 і на сайті kasa.in.ua

Довідка. Володимир Кучинський народився 14 жовтня 1958 року у Львові. Український режисер, заслужений діяч мистецтв України (1994). Лауреат літературно-мистецьких премій імені Василя Стуса (1989), імені Леся Курбаса (2000). Лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка (2006).

Від 1988 року – художній керівник створеного ним (разом з Олегом Драчем і Тетяною Каспрук) Львівського молодіжного театру імені Леся Курбаса. Навчався режисури у Анатолія Васильєва (Москва). У театрі ім. Леся Курбаса Володимир Кучинський здійснив понад двадцять постановок.

Веде активну викладацьку діяльність (акторський і режисерський курси при Львівському Національному університеті ім. Івана Франка). Читав лекції з акторства та режисури в театральних школах США, Польщі, України.

Допомогти можна й переказавши кошти за реквізитами:

Приватбанк

4149499643056417

Онещак Олег Анатолійович

(картка для соціальних виплат на лікування

Кучинського Володимира Степановича)

Валютний рахунок:

ONESCHAK OLEH

Ukraine, area Lvivska, city Lviv, street Tarnavskoho, 118, #59

IBAN: UA583052990004149499644444349

Account: 4149499644444349

Bank of Beneficiary:

PRIVATBANK

SWIFT CODE: PBANUA2X

Intermediary Bank:

JP MORGAN CHASE BANK

SWIFT CODE: CHASUS33

Correspondent Account:

0011000080

Bank Information for Contributions in $USD to Volodymyr Kuchynsky’s Medical Treatment

Опублікувала Марія Стахів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!