На правах реклами

«Львів» до дербі з «Рухом» буде готувати помічник Безсмертного

812 0
Після відставки Анатолія Безсмертного готувати «містян» до майбутнього матчу УПЛ буде Тарас Чопик.

25 серпня відправили у відставку головного тренера «Львова» Анатолія Безсмертного. До дербі з «Рухом», яке відбудеться 29 серпня, «містян» готуватиме помічник екснаставника – Тарас Чопик – відомий у минулому воротар, який тренував в останні роки азербайджанський «Сімург» і білоруський «Нафтан».

У травні цього року з Анатолієм Безсмертним «Львів» заключив трирічний контракт, однак старт команди в новому сезоні вийшов неочікувано невдалим.

Екснаставник львів’ян зізнався, що прийняте рішення було для нього непростим. У той же час фахівець розуміє, що команді потрібні кардинальні зміни, саме тому залишає посаду головного тренера. 

Генеральний директор «Львова» Вадим Левчук подякував тепер уже колишньому наставнику команди за роботу.

«Анатолій Петрович прийшов у «Львів», коли у нас були не найкращі часи, проте він знайшов потрібні методи, аби команда оговталась, і довів, що є спеціалістом високого класу. Від імені усього клубу ми б хотіли подякувати йому за роботу та побажати успіхів у подальшій тренерській кар’єрі», – каже президент клубу.

Уже на наступному тижні клубне керівництво визначиться з керманичем, який буде очолювати «Львів» на постійній основі.

Нагадаємо, що після п'яти турів «Львів» займає в чемпіонаті УПЛ 15 місце, набравши два очки. В активі підопічних Леоніда Кучука наразі чотири очки, команда посідає 12 місце в таблиці УПЛ. З прогнозами експертів на майбутній матч знайомтеся на сайті Metaratings.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!